Krachtig in visueel maatwerk.
Uncomplicated is een creatief bureau en denktank.  Vanuit passie gedreven om jou te helpen in ondernemen.

Krachtig in visueel maatwerk.
Uncomplicated is een creatief bureau en denktank.
Vanuit passie gedreven om jou te helpen in ondernemen.

OVER UNCOMPLICATED

29_strategy_thinking_75
29_strategy_thinking_512
Uncomplicated Creative Design

SIMPLICITY IS THE KEY TO SUCCES!

Uncomplicated is opgericht in 2008 en houdt zich bezig met een breed scala aan creatieve projecten. Denk hierbij aan fotografie en allerlei vormen van digitaal ontwerp. Van logo en huisstijl tot website en van website tot brochure. Het samen met jou opzoek gaan naar de juiste uitstraling en passende vorm voor jouw bedrijf. 

28_basic_knowledge_75
28_basic_knowledge_512

Laat jezelf zien!

Het vertalen van je verhaal in beelden is waarvoor je Uncomplicated kan inschakelen. De visuele vertaling van je bedrijf, product en/of dienst met een puur en eigen gevoel. Uncomplicated creëert samen met jou je eigen logo, huisstijl, website of brochure.

Visueel, kort en krachtig

Om alles meer kracht te geven wordt er gewerkt met beelden en korte maar krachtige teksten passend bij jou en het product en/of de dienst. Verdieping wordt waar nodig aangebracht zonder afbreuk te doen aan het visuele ontwerp.

Voldoen aan de verwachting

Je bent hier op de website en krijgt een idee van wat er kan en wat je zou willen. Welke verwachting heb jij bij een website of ontwerp? Je verwachtingen uitspreken helpt in het proces deze te realiseren. Het lijkt simpel, maar toch blijkt dit vaak moeilijk te zijn. Daarom vinden we persoonlijk contact belangrijk.

Jij bent aan zet!

Het is tijd voor de volgende stap. Een ontwerp voor een nieuwe website of een update van je website. Jij bent aan zet om de eerste stap te zetten. Simpel gezegd, als jij de eerste stap zet gaan we straks samen de wandeling maken naar een fris nieuw logo, huisstijl, website of brochure!

Even voorstellen

ONS TEAM

Graag willen we je voorstellen aan  het creatieve team van Uncomplicated.

frank_1
Frank Hielckert
Web Designer
frank_2
Frank Hielckert
Fotograaf
frank_3
Frank Hielckert
Creatieveling

ANDEREN OVER UNCOMPLICATED

23b9ec3

Erg prettig samengewerkt met Frank en zijn collega bij een grootschalig evenement. Zij brengen het moeilijke onderwerp leren luisteren op een creatieve, leerzame en luchtige manier. Frank denkt graag met je mee en staat open voor suggesties.

WIM HOLLEMAN
via Linkedin
3aa8bb7

Frank's adviezen hebben het Mediacentrum geholpen bij de preventie van arbeidsgerelateerde klachten. Naar aanleiding van diverse onderzoeken presenteerde Frank zijn adviezen in heldere en duidelijke taal. Geen speld tussen te krijgen, met oog en oor voor zijn toehoorders.

PETER VAN HELSDINGEN
via Linkedin
luuksietsma

Frank is een creatieve en vormbewuste ontwikkelaar van websites. Hij kan ze laten 'smoelen'.

LUUK SIETSMA
via linkedin
25f26ae

Wij kennen Frank als fotograaf en gezondheidsmanager. Hij maakte tijdens de leergang Strategisch Gezondheidsmanagement spontaan een fotoserie voor zijn medecursisten.

 

Frank is een zeer aimabel, toegankelijk, creatief en vakkundig persoon. En dat zie je terug in wat hij doet. Wij hebben hem dan ook graag ingezet op meerdere grote events van ons om de sfeer en de belangrijkste momenten vast te leggen!

DIEDERIK GALLAS
via Linkedin
aaeaaqaaaaaaaasraaaajdm5njyzmgy4lta1zdqtngrhni04mdg0ltcxyjiymjqxmge5yg

Op projectmatig gebied hebben Frank en ik veel samengewerkt. Met een visueel talent is hij in staat om prachtige creatieve concepten neer te zetten en uit te werken. Bij Frank is vrijwel niets onmogelijk, hij weet out of the box te denken en is een loyale, open, maar kritische collega die je op een overtuigende wijze weet mee te nemen in zijn ideeën.

JOLANDA VOS
via Linkedin
2ab0994

Frank listens very well. He creates a wonderful website, my wishes were leading. He knows what he is doing. Communication is OK.

MARGREET JONKER
via Linkedin

DIRECT CONTACT

Bellen? Dat kan op telefoonnummer 038 420 24 99

Berichten? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Tot horens!

Invalid Email
Invalid Number

WAAR ZIJN WIJ GEVESTIGD

FRANK HIELCKERT

[FACILITATOR | INSPIRATOR]

powered by uncomplicated

Contact via

M: +316 4455 1259

Bedrijfsnaam: Uncomplicated
KvK: 08171830

Bankgegevens
IBAN: NL35INGB0004 7676 19
BIC: INGBNL2A

logo-frank-bubble-wit-500px-V2