MIJN ROL ALS

[INSPIRATOR]

I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'

Muhammad Ali

Inhoud van deze pagina
  Add a header to begin generating the table of contents

  OVER DEZE ROL

  Als inspirator neem ik organisaties mee in de veelzijdige wereld van een vitalere business. Een visuele en dynamische reis waarbij de verschillende facetten voorbij komen en inzicht geven in de complexiteit en veelzijdigheid van thema vitaliteit.

  POSITIEVE AANDACHT

  De aandacht voor gezonde, vitale en veerkrachtige medewerkers is groot, maar hoe vertaal je de aandacht naar de verandering die nodig is om impact te maken voor nu en de toekomst. Te vaak wordt er nog door pleisters te plakken aandacht gegeven aan medewerkers.

  VERSTERKEN

  Door de droom van een vitalere business te vertalen naar een ambitie en deze onderdeel maken van de visie, missie en strategie wordt deze onderdeel van het organisatie DNA. Hierin niet gekaderd, maar juist dynamisch waardoor het meebeweegt met de behoefte van de medewerkers, management, organisatie en zelfs naar buiten.

  Als ik denk aan mijn persoonlijke uitdaging is dit wel het algemeen inbedden van 'Vitaliteit' in de meest brede zin van het woord. Een woord als vitaliteit zodanig laden in een organisatie dat bewustwording en gedrag duurzaam worden verbeterd voor nu en in de toekomst.

  Klaar om geïnspireerd te worden?!

  climb
  DENKEN?! DOEN!

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  Er wordt op basis van dagdelen berekend met een minimum van 1-dagdeel.

  Kosten voor een dagdeel zijn € 500,-.

  Genoemde prijs is hierin zonder bijkomende kosten en slechts een indicatie voorafgaande een offerte. Tevens zijn de genoemde prijzen exclusief reis- en verblijfskosten*, 21% BTW en alle bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld; voorbereiding middels inlezen, gesprekken, etc.

  *Verblijfskosten; indien nodig (bijvoorbeeld een 2-daagse op locatie) worden verblijfskosten in rekening gebracht tenzij hierin wordt voorzien door de opdrachtgever.

  Een inspiratiesessie kan voor een kleinere groep, maar ook tijdens een congres worden gegeven. 

  Soms is er een specifieke maatwerk behoefte. In deze gevallen is een intake mogelijk om te komen tot een maatwerk offerte. 

  Alle genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW. En exclusief alle bijkomende kosten bij maatwerk, zoals catering en locatiehuur.

  Je hiervoor direct contact opnemen met Frank om een afspraak te maken.

  Direct contact met Frank Hielckert

  Vaak krijg ik de vraag of ik ingezet kan worden voor organisatie advies. Hier zijn zeker mogelijkheden voor advisering, maar tevens kan worden gedacht aan een interim opdracht voor een project.

  Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie.

  Of neem direct contact met mij op via:

  There is nothing worse than a sharp image of a fuzzy concept.

  Ansel Adams