Aan de slag met vitaliteit als interne adviseur

Wil jij als interne adviseur binnen jouw organisatie het verschil maken en bijdragen aan een vitale en veerkrachtige organisatie? Dan is onze job coaching met het thema vitaliteit en inzetbaarheid iets voor jou!

Onze begeleiding biedt jou de tools en strategieën om een effectief vitaliteitsbeleid op te zetten en uit te rollen binnen jouw organisatie. Met onze coaching zorgen we ervoor dat jij als adviseur in staat bent om de juiste interne communicatie op te zetten, zodat alle medewerkers op de hoogte zijn van de stappen die genomen worden om vitaliteit te stimuleren.

Bovendien helpen wij jou bij de praktische uitrol van het beleid. Dit doen we door je te voorzien van praktische tips en tools die je nodig hebt om het vitaliteitsbeleid tot een succes te maken. Zo kun je ervoor zorgen dat alle medewerkers zich gesteund voelen bij het nastreven van een gezonde en vitale levensstijl.

Met onze job coaching verhoog je niet alleen de vitaliteit van jouw organisatie, maar ook de inzetbaarheid van medewerkers. Dit draagt bij aan een gezonde en productieve werkomgeving. Investeer in jouw rol als interne adviseur en maak het verschil met onze job coaching!

job coaching voor interne deskundige hr advies

ons aanbod job coaching

Hieronder geven we een voorbeeld opzet voor ons job coach aanbod aan.

Deze is gebaseerd op:

  • Intakegesprek;
  • inzet van 3 tot 6 maanden;
  • Evaluatiegesprek;
  • Follow up.
aanbod job coaching
look-down-mobile

Intakegesprek (circa 2 uur)

In het intakegesprek leren wij jou als interne adviseur en jouw organisatie beter kennen. We bespreken de doelstellingen van het vitaliteitsbeleid en de uitdagingen die je daarbij tegenkomt.

Coaching traject (16-32 uur)

Op basis van de informatie uit het intakegesprek stellen we een coaching traject op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en wensen. Dit traject omvat 4 tot 8 sessies van 2 uur per sessie.

Begeleidingstraject (24-48 uur)

Naast het coaching traject bieden we ook begeleiding aan bij de praktische uitrol van het vitaliteitsbeleid binnen jouw organisatie. Deze begeleiding kan bestaan uit individuele begeleiding, overleg met andere betrokkenen binnen de organisatie en ondersteuning bij de interne communicatie over het vitaliteitsbeleid.

Evaluatiegesprek (2 uur)

Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek, waarin we samen terugkijken op de resultaten en successen van het vitaliteitsbeleid. We bespreken hoe de organisatie de opgedane kennis en vaardigheden kan blijven toepassen om de vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers te blijven stimuleren.

Tevens is er ruimte voor het bespreken van een vervolg traject.

Kosten

Het tarief* voor dit job coach aanbod bedraagt 125 euro per uur, exclusief btw. Het totale tarief kan variëren afhankelijk van de precieze invulling van het coaching en begeleidingstraject en de duur ervan.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden en het tarief verder te bespreken.

*De genoemde prijzen zijn exclusief reis- en verblijfskosten*, 21% BTW en alle bijkomende kosten.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?!

Neem vandaag nog contact op voor een intake aan de slag te gaan met een vitalere business.