podcast-banner

Zijn wij nog wel zo nuchter of laten wij ons dagelijks beïnvloeden door dynamische wereld om ons heen. De "stamppodcast" is spontaan ontstaan aan de keukentafel met een Lavalier microfoon op een stamppotstamper. Gezond verstand in onze complexe wereld.

 

In deze eerste 'STAMPPODCAST' in gesprek met Annelotte Scholten over persoonlijk leiderschap en leiderschap. Zijn we echt bewust van wat leiderschap kan bijdragen als deze op een verbindende manier wordt ingezet. Zijn we voldoende bewust van ons gevoel en de behoefte. Zie we het talent om ons heen. Blijven we sturen op de KPI's of juist op de mens achter de KPI's. Gebruiken we hypes als vitalogie, amplitie en werkgeluk of gebruiken we juist de inhoud hiervan op een passende wijze.

esign Thinking Methode is bij uitstek geschikt voor het oplossen van zeer complexe problemen (ook wel wicked problems genoemd).

Anything worth doing good takes a little chaos.

 

Flea