Webdesign by Uncomplicated

Simplicity is the ultimate sophistication.

Leonardo da Vinci

Responsive design

Een responsive website is op zo ontworpen dat hij zichzelf aanpast aan elk type beeldscherm. Van een desktop naar tablet tot een smartphone maar straks wellicht ook op je smartwatch. De inhoud en opmaak passen zich aan op basis van de schermgrootte. Grote voordeel van een responsive website is dat je maar één website hoeft te bouwen voor alle apparaten en dus geen extra kosten hebt voor mobiele voorzieningen.

Social Media

Gebruik van social media is niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Uncomplicated verzorgt naast uw website ook de intergratie van bestaande social media of kan u ondersteunen bij het aanmaken van social media accounts. 

Voor de bezoeker is het belangrijk dat deze eenvoudig uw social media accounts kan vinden en tevens bezochte content eenvoudig kan delen.

Social media is niet iets wat u moet doen, maar vanuit een bepaald oogpunt doet omdat uw klanten/publiek hier gebruik van maakt. Ook de keuze van social media kanalen is hierbij belangrijk. Het gebruik van social media zonder doel is lastig, dus bedenk goed wat u hiermee wil bereiken.

 

Uncomplicated_works_001

Direct een aanvraag doen?!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Vul alstublieft een bericht in.
februari 2019
M D W D V Z Z
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728