TALENT EN COMPETENTIE EMPOWERMENT

TALENTONTWIKKELING

“I have no special talent. I am only passionately curious.”

Albert Einstein

compliment

Ik wil graag mijn bewondering uitspreken voor ieders talenten. Of je nu een collega bent die uitblinkt in communicatie, een teamlid dat altijd in staat is om anderen te motiveren, of een manager die zijn/haar team naar succes leidt, jij hebt unieke kwaliteiten die anderen kunnen inspireren.

Het is belangrijk om elkaars talenten te erkennen en te waarderen, omdat we samen zoveel meer kunnen bereiken. Maar soms kan het lastig zijn om elkaars talenten te identificeren en te ontwikkelen.

Daarom raad ik je aan om de TMA analyse te doen, zowel voor jezelf als voor je collega's. Met deze analyse krijg je inzicht in jouw en hun persoonlijke talenten, drijfveren en ontwikkelpunten. Hiermee kun je gericht aan de slag om elkaar te versterken en het beste uit elkaar te halen.

Dus, ben jij nieuwsgierig naar jouw eigen talent en die van je collega's? Wil je ontdekken hoe jullie deze verder kunnen ontwikkelen en benutten? Doe dan de TMA analyse en ontdek wat jullie allemaal in huis hebben!

Een analyse van je talent

Ben jij op zoek naar een manier om het potentieel van jezelf of je medewerkers maximaal te benutten? Dan is de TMA methode dé oplossing voor jou. De TMA methode gaat namelijk uit van een talentgerichte benadering, waarbij we focussen op de sterke punten van mensen en ze stimuleren om vanuit hun drijfveren te werken.

Door middel van een uitgebreide analyse van talenten en competenties, krijgen we inzicht in de relatie tussen mens en organisatie. Zo kunnen we op maat gemaakte ontwikkelingsplannen opstellen om het maximale potentieel van medewerkers te benutten en de organisatie te laten groeien.

Bovendien zorgt de TMA methode ervoor dat mensen meer gemotiveerd zijn en met meer plezier werken. Dit heeft als gevolg dat ze betere resultaten behalen en zichzelf blijven ontwikkelen.

Kortom, de TMA methode verbindt mens en organisatie en zorgt voor meer motivatie, groei en ontwikkeling. Wil jij het potentieel van jezelf of je medewerkers ook maximaal benutten? Kies dan voor de TMA methode en laat je verrassen door de resultaten.

OVER DE TMA ANALYSE

MENS & ORGANISATIE ALIGNMENT MODEL

Een analyse om de drijfveren, talenten en potentieel in kaart te brengen.

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) methode brengt 22 drijfveren en 44 talenten en 53 competenties in kaart. De TMA talentenanalyse is gebaseerd op positieve psychologie.

Deze methode heeft als visie om mensen zoveel mogelijk te laten werken vanuit hun talenten en drijfveren. Dit is namelijk het meest motiverend en geeft de meeste kans op succes.

Het uitgangspunt is een talentgerichte benadering, waarmee het maximale potentieel van de mens wordt gestimuleerd.

Tot slot vormen de talenten en de competenties samen het gedrag.

TALENT MOTIVATIE ANALYSE

Een volledig analyse, een rapport met drijfveren, talenten en competenties in 1 overzicht.

TMA is opgebouwd uit:

⊕ 22 drijfveren

⊕ 44 talenten

⊕ 53 competenties

⊕ Positieve psychologie

De TMA Methode kent een:

⊕ Talentenanalyse

⊕ Capaciteiten analyse

⊕ Competentie analyse

⊕ Career Coach

 

Een volledig rapport geeft:

√ Inzicht in drijfveren

√ Inzicht in talenten

√ Inzicht in competenties

√ Inzicht in potentieel

 

TOEGEVOEGDE WAARDE VAN DE TMA METHODE:

√ TMA Methode is gebaseerd op Positieve Psychologie

√ Mensen effectiever selecteren en inzetten op basis van ‘talentpool matching’ tussen werk en persoonlijke talenten

√ Meer objectiviteit in gesprekken over persoonlijke ontwikkeling en mobiliteit

√ Gerichter opleiden: de juiste competenties ontwikkelen die passen bij iemands talenten

√ Effectieve aansturing van en werkverdeling in teams op basis van talenten

√ Makkelijk inzicht in cognitieve capaciteiten en beroepsinteresse/loopbaanadvies

√ Monitoren of de organisatie de juiste talenten aan boord heeft om de organisatiedoelen te realiseren

√ Makkelijk zoeken naar mensen met talent voor een functie/rol of project met TMA Talentpool

√ Inzicht in 8000 beroepen en actuele vacatures met TMA Careercoach

AAN DE SLAG MET DE TMA ALS ORGANISATIE

Ben jij op zoek naar manieren om de groei en ontwikkeling van jouw medewerkers en teams te stimuleren? Wil jij hen motiveren om het maximale uit hun talenten te halen en te werken vanuit hun drijfveren? Dan is TMA de oplossing waar jij naar op zoek bent!

En het beste nieuws is dat je niet zelf hoeft uit te zoeken hoe je TMA kunt toepassen in jouw organisatie. Annelotte Scholten, coach en TMA specialist, staat klaar om jou te ondersteunen. Met haar expertise en jarenlange ervaring weet zij als geen ander hoe je TMA kunt integreren binnen jouw organisatie.

Door contact op te nemen met Annelotte, geef je jouw medewerkers en teams de kans om zich te ontwikkelen op basis van hun sterke punten en drijfveren. Dit zal niet alleen resulteren in gemotiveerde en tevreden medewerkers, maar ook in een organisatie die groeit en bloeit.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met Annelotte Scholten om te ontdekken hoe TMA jouw organisatie kan helpen groeien!

FD34DF1D-04F7-42F0-97A7-750D4319E635

Annelotte Scholten

TRAINER
Annelotte is scherp en ziet alle deelnemers. Weet te verhelderen daar waar nodig. En brengt met haar ruime werkervaring en sprankelende persoonlijkheid veel mee naar deze training.