Wat wil je uitstralen met je website?

banner_blog_02

Jouw website is het visitekaartje van jouw bedrijf. Wat wil je overbrengen aan de bezoeker? Beeld is krachtig, denk goed na over welke afbeeldingen of foto’s je wilt gebruiken of laten maken. Foto’s die aansluiten bij jou als persoon en foto’s die aansluiten bij jouw bedrijf en haar diensten.

Fotografie

Gebruik maken van beelden op een website is belangrijk. Internet is een visueel medium waarbij beelden krachtiger zijn dan tekst. De bekende spreuk, 'Eén foto zegt meer dan 1000 worden' is niet voor niets. Gebruik maken van de juiste beelden kan hèt verschil maken.

Het inzetten van een professionele fotograaf voor een goede profielfoto, bedrijfsfoto of voor het vastleggen van de juiste look and feel is dan ook geen overbodige luxe.

Het investeren in beelden is het waard en een investering die zich terug verdient.

Huisstijl

Heb je al een huisstijl of logo die gebruikt kan worden voor je website? Om online goed zichtbaar en vindbaar te zijn is het krachtig om een eenduidige huisstijl te hebben die terug komt in je website en in de social media welke je gebruikt.

Een creatief bureau kan je daarbij helpen met het ontwerpen van een logo en huisstijl voor je bedrijf. Je krijgt een eigen kenmerk met passende kleuren en wordt hierdoor met je bedrijf goed herkenbaar.

uncomplicated_logo_zwartkopie

Maak een moodboard

Pinterest kan daarbij helpen. Een moodboard is dan snel gemaakt. Je kan daardoor een goede sfeerimpressie weergeven over jouw smaak en voorkeur.

Social Media

Welke social media wil jij gebruiken en koppelen aan je website?

Belangrijk is om te kijken waar je doelgroep gebruik van maakt. Er zijn vele vormen van social media, denk hierbij aan Twitter, Facebook, Instagram, youtube of linkedin. Het is goed een keuze te maken in welke social media het beste passen bij jou als persoon en bedrijf.

Social media helpt bij het overbrengen van jouw verhaal, je bedrijf, je werkwijze, je producten en/of diensten. Het met regelmaat voorzien van content via de diverse kanalen is belangrijk. Bedenk een marketingplan en maak daarin een planning met realistische en haalbare doelen. Door social media te koppelen aan je website zorg je voor meer online traffic naar je site.

facebook_profiel_uncomplicated_business

NIEUWSGIERIG NAAR ONS

Wil jij samen met ons aan de slag gaan?!